vineri, 22 ianuarie 2016

DECEMBRIE 2015-"CARAVANA PRIETENIEI", VIZITA LA SCOALA "MARIA MONTESSORI"BACAU

"SĂRBĂTORI ŞI TRADIŢII DE CRĂCIUN ŞI ANUL NOU"

Această activitate face parte din Proiectul de Parteneriat Educaţional  "Caravana prieteniei".
O echipă de elevi de la clasa aVII-a D, împreună cu doamnele profesoare: Manole Gabriela, Brebenel Carmen, Avîrvarii Elena, Dumea Danisia sş bibliotecara Blaga Adriana, a pornit la drum către Şcoala
Specială "Maria Montessori" Bacău, în vizită la elevi din clasa aVIII-a, coordonaţi de doamnele profesoare Lilia Filip, Diana Oancea şi Carmen Constantin.
Scopul activităţii a fost de a oferi posibilitatea de a cunoaşte aspecte ale vieţii şcolare din medii diferite, pentru copiii implicaţi în proiect, stabilirea de legături între copii cu nevoi educaţionale diferite, formarea de noi cercuri de prieteni, dezvoltarea spiritului de colaborare între elevi, în vederea realizării sarcinilor date.
Programul artistic a cuprins momente de încântare oferite de buchetul de colinde prezentate, jocul tradiţional "Capra", susţinut de un grup de elevi inimoşi, oferirea de ornamente pentru bradul de Crăciun, confecţionate de copii şi dăruirea de mici atenţii  de la elev la elev , din suflet pentru suflet. Şi, la final, au urmat schimburi de impresii , zâmbete, voioşie, pentru că am cunoscut alţi copii la fel de dornici de socializare ca şi noi.
Cu toţii am fost foarte încântaţi de primirea călduroasă făcută de cele trei doamne profesoare care
predau la această clasă, care ne-au prezentat şi cocheta şcoală în care activează. Ne-au impresionat copiii pe care i-am găsit aici, prin sinceritatea, optimismul şi bucuria lor de a fi gazdele noastre pentru două ore.
Urând cele bune şi sărbători de iarnă cu sănătate, linişte sufletească şi daruri de la Moş Crăciun, ne-am despărţit până la următoarea vizită, dar care va fi a elevilor de la Şcoala Specială la Şcoala
Gimnazială "Mihai Drăgan" Bacău, din luna aprilie 2016.

IMAGINI DE LA ŞCOALA SPECIALĂ " MARIA MONTESSORI"  BACĂU: 




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu